Proefles kanopolo, SUP en toervaren in Leeuwarden

Wat is er nou lekkerder dan met mooi weer samen het water op te gaan? Als je altijd al eens wilde weten of kanopolo, SUP of toervaren iets voor jou is, kun je dit bij Kanovereniging de Hydronauten in Leeuwarden uitproberen. Twee keer per jaar organiseren wij beginnerscursussen. Voor 20 euro kun je in een aantal lessen kennismaken met de kano- of SUPsport. Uiteraard is het gebruik van het materiaal inbegrepen bij de beginnerscursus. Daarnaast kun je altijd een mail sturen naar info@kvhydronauten.nl en kun je een proefles meedoen. Twijfel vooral niet te lang, want een beetje peddelen op het water is goed voor ieder mens!

Kanopolo

Kanopolo is een combinatie van kanoën en balsport en wordt gespeeld door twee teams van vijf spelers. Samen met je team probeer je in twee keer tien minuten zoveel mogelijk doelpunten te scoren in een doel dat boven het water hangt. Kanopolo is een dynamische en uitdagende sport om te doen en spectaculair om vanaf de kant naar te kijken.

SUP

SUP is een afkorting voor stand-up paddling. Bij kanoën zit je in je boot, maar bij het suppen sta je met je peddel op een supboard. Je traint je balans, focus en kracht terwijl je samen met andere suppers door Leeuwarden en omgeving peddelt.

Toervaren

Elke week organiseert de enthousiaste toerkanoploeg van Kanovereniging de Hydronauten meerdere toertochten in Leeuwarden en omgeving. Regelmatig trekken ze er ook op uit om in andere gebieden in Nederland te varen. Tijdens de toertochten ontdek je de mooie natuur en stedelijke landschappen en geniet je van het uitzicht vanaf het water.

Aanmelden

Ben je benieuwd of kanopolo, SUP of toervaren iets voor jou is? Kijk dan in de agenda wanneer onze beginnerscursus kano er is in Leeuwarden! Dat is voor kanopolo, toervaren in kano of kajak en SUP. Je kunt ook altijd informeren via een mail aan info@kvhydronauten.nl wanneer je langs kunt komen: want wachten op een beginnerscursus als je zin hebt om te varen is zonde. Je bent altijd welkom tijdens een training, kijk op de pagina "contact en informatie" wanneer er gevaren wordt.