Contact & informatie

Informatie over KV Hydronauten

KV Hydronauten is een kanovereniging gevestigd aan de Avondsterweg 15 in Leeuwarden. Er worden verschillende disciplines beoefend op deze club. Toervaren, kanopolo en SUP zijn de voornaamste. Maar zo nu en dan is er ook een andere discipline, zoals sprint, zeekajakken, brandingvaren of wildwater, maar dit zijn incidentele activiteiten. Hydronauten is een gezellige club, waar naast het varen zo nu en dan ook andere activiteiten plaatsvinden. Voorbeeld hiervan is het kijken van een documentaire over kajakken (onlangs nog van clublid Albert-Jan Zijlstra).

Lidmaatschap
Als je ook lid wilt worden, of eens een kijkje wilt nemen kan dat. Een lidmaatschap kost 150,- euro per jaar, dit is inclusief gebruik van clubmateriaal en één ligplaats voor een kano of kajak. Iedere extra ligplaats kost 25,- euro. Er zijn vaste momenten waarop wordt gevaren. Er zijn Whatsapp groepen voor de verschillende kanodisciplines en daarin worden soms ook spontane vaaruitjes of trainingsmomenten geopperd.

Wanneer wordt er gevaren?
Toervaren:  
donderdagavond en zondagochtend (incidenteel donderdagochtend).
Kanopolowoensdagavond, vrijdagavond en zondagmiddag.
SUP: niet op vaste momenten.

Houd onze Facebook in de gaten voor leuke activiteiten en introductiemomenten. Ook kun je in de agenda kijken, wanneer de beginnerscursussen zijn.

Algemene gegevens

E-mailadres
Info@kvhydronauten.nl

Adres
Avondsterweg 15
8938 AK, Leeuwarden

IBAN
NL87 INGB 0001 0246 17


Contactformulier