Aanmelden voor beginnerscursus 2020

Augustus 2020 is er weer een beginnerscursus kanopolo. Op vier woensdagavonden vanaf 5 augustus om 19:00 uur kun je kennis maken met de sport. We varen verschillende disciplines: kanopolo, toervaren en SUP. Geef bij je inschrijving aan wat je leuk lijkt.

Deelname aan de cursus is 20 euro en materiaal is inbegrepen. Als je lid wordt na de beginnerscursus, wordt de 20 euro verrekend met je contributie (voor leden is de cursus gratis). Na het sporten is er de ruimte om een kopje thee of iets anders te drinken en even na te praten over het varen in de kantine. Een betere manier om kennis te maken met een nieuwe sport is er niet. Er zijn verschillende leeftijden en type mensen bij de Kanovereniging, dus er is ruimte voor iedereen. Naast de sportiviteit is altijd ruimte voor gezelligheid. Als je vragen hebt, stuur dan even een mail naar info@kvhydronauten.nl.

DE BEGINNERSCURSUS VOOR TOERVAREN IS VOL.

Hier zie je een impressie van kanopolo. Maar dit is wel door mensen die de sport al 5 jaar doen. Dus als je begint, is het een stuk minder heftig 😉 Niet minder leuk!