Toervaren

Toervaren bij De Hydronauten

Het toervaren als sport word al lang uitgevoerd op de vereniging. Het is erg rustgevend of juist erg gezellig.

Vanaf het clubgebouw zijn er tal van mogelijkheden: grote of kleine afstanden, natuurgebieden, rivieren, kleine stroompjes of juist midden in de binnenstad door de grachten.

Wat je wens ook is, binnen het toervaren zijn er altijd mogelijkheden. Er is binnen de vereniging veel ruimte voor initiatieven vanuit de leden.

Denk hierbij aan georganiseerde toertochten, clubweekenden en het maken en werken aan kajaks.

Makkelijk leren kanoën

Elke week zijn er op de donderdagavond lessen in het kanoën. Hierbij word veel aandacht besteed aan de juiste techniek en de behendigheid in de boot. Wij geloven in goede begeleiding waarbij iedereen op zijn eigen tempo kan varen.

Binnen onze vereniging zijn allerlei mensen actief: jong en oud, mensen die al heel lang varen of nog maar kort.

Iedereen is welkom

Gratis kennismaken of meer informatie?