Beginnerscursus 2019

Wat is er nou lekkerder dan met dit mooie weer samen het water op te gaan? Als je altijd al eens wilde weten of kanopolo, SUP of toervaren iets voor jou is, kun je dit bij Kanovereniging de Hydronauten in Leeuwarden uitproberen.

Kanopolo

Kanopolo is een combinatie van kanoën en balsport en wordt gespeeld door twee teams van vijf spelers. Samen met je team probeer je in twee keer tien minuten zoveel mogelijk doelpunten te scoren in een doel dat boven het water hangt. Kanopolo is een dynamische en uitdagende sport om te doen en spectaculair om vanaf de kant naar te kijken.

SUP

SUP is een afkorting voor stand-up paddling. Bij kanoën zit je in je boot, maar bij het suppen sta je met je peddel op een supboard. Je traint je balans, focus en kracht terwijl je samen met andere suppers door Leeuwarden en omgeving peddelt.

Toervaren

Elke week organiseert de enthousiaste toerkanoploeg van Kanovereniging de Hydronauten meerdere toertochten in Leeuwarden en omgeving. Regelmatig trekken ze er ook op uit om in andere gebieden in Nederland te varen. Tijdens de toertochten ontdek je de mooie natuur en stedelijke landschappen en geniet je van het uitzicht vanaf het water.

Aanmelden

Ben je benieuwd of kanopolo, SUP of toervaren iets voor jou is? Doe dan mee aan onze beginnerscursus!

In de eerste les kun je alle drie de sporten uitproberen, deze is op woensdag 8 mei. Hierna kun je voor kanopolo, SUP of toervaren kiezen en leer je in 4 lessen de technieken die bij deze sport horen.

De lessen vinden vanaf 8 mei wekelijks plaats. De beginnerscursus kost €20. Word je lid, dan is de cursus gratis! Ben jij erbij?

Aanmelden kan t/m 7 mei via: info@kvhydronauten.nl