Geen categorie

De Zon Dagtocht

Nu elke zondag!

In het nieuwe seizoen zal er op de zondag vaker een dagtocht worden gevaren. De zogenoemde Zon Dagtochten. Deze tochten worden georganiseerd door wie dat ook maar leuk lijkt, verder zijn er altijd ‘bekende’ tochten in de buurt te varen. Zoals bijvoorbeeld een rondje Grou. Nu is een tocht als dat 33 kilometer lang en hoewel dat voor veel leden geen enkel probleem is, wordt er zoveel mogelijk gekeken naar een passende tocht voor eenieder.

Uiteindelijk is het de bedoeling dat we ook op andere locaties tochten kunnen gaan varen. Dan vertrekken we vanaf de vereniging vroeg met de kar naar een plek om te gaan kanoën.

Hiervoor wil ik vragen wie een BE rijbewijs heeft, of een grote auto om af en toe de kar te trekken. Als we een lijst met namen hebben kunnen we veel gemakkelijker plannen, maar alles in overleg uiteraard!

Voor meer informatie of als je ideeën hebt voor tochten stuur een appje in De Hydronauten app, een mailtje naar info@kvhydronauten.nl of spreek iemand aan op de vereniging zelf.

Ik heb er erg veel zin in en hoop dat jullie dat ook hebben!

Tot op het water!

Wouter